Voor het vijfde jaar nationalistische oranje indoctrinatie

Kinderen sporten: JA, maar nationalistische oranje indoctrinatie: NEE

Met het koningschap van Alexander heeft het koningshuis een nieuw staatsopleggedrag geïntroduceerd. De scholen worden door de maatschappelijke sociale druk gedwongen om deel te nemen. Moeten we hier als republikeinse Nederlanders blij mee zijn?

Stop het ophemelen van één bepaalde familie; Maak een einde aan de wettelijk structureel bevoorrechting; Hiermee worden alle andere Nederlanders impliciet structureel benadeeld op basis van geboorte.

Het heeft veel weg van rituele monarchistisch indoctrinatie van kinderen. Als ouders die niks hebben met het koningshuis, die erfelijke opvolging en onderdanigheid aan een heerser verafschuwen is dit wel een ernstige nationalistisch ingestoken activiteit. Dit staat los van dat sport en bewegen voor iedereen een goed gegeven is.

Alle schoolgaande kinderen worden rond de oranjeheerschappij gegijzeld op schoolpleinen, gymzalen, sportvelden en schoolpleinen om actief deel te nemen aan de koningsspelen. Een stuk nationale oranje indoctrinatie wordt ondersteund door het onderwijs. Wat als republikeinse ouders niet willen dat hun kinderen geïnfecteerd worden met deze opgelegde oranje indoctrinatie?

Laten we duidelijk zijn de Atheïstisch Seculiere Partij is voor een republiek.