Virtuele Vrijdenkers Meeting | Verkiezingen vanuit een atheïstisch en seculier perspectief

De Vrijdenkersmeeting de Tafel van de Rede Deventer gaat weer van start. We hebben de vaste bezoekers, de ASP-leden en de sympathisanten gevraagd op welke wijze we door zouden kunnen gaan. De grootste groep heeft gekozen voor eenmaal in de maand op de zondagmiddag. We hebben voor de duidelijkheid een nieuwe naam gekozen:

Virtuele Vrijdenkers Meeting

Met de komende verkiezingen opkomst zal Hans de Vries (atheïst van het jaar 2020) starten we met de eerste Virtuele Vrijdenkersmeeting op zondagmiddag 14 februari 2021 om 14:00 uur.

Verkiezingen vanuit een atheïstisch en seculier perspectief

We zullen de verkiezingen vanuit een atheïstisch en seculier perspectief worden belicht. Hans de Vries zal als socioloog een inleiding geven over het seculiere gehalte van de deelnemende politieke partijen aan de komende verkiezingen van 17 maart 2021.

De opzet van de Virtuele Vrijdenkersmeeting is overeenkomstig het gebruikelijke fysieke formaat. We beginnen met een introductie en een interview van de spreker. Daarna wordt de lezing gegeven door de uitgenodigde spreker over het gekozen onderwerp. Dan kunnen er korte aanvullende vragen via de chat worden gesteld. Dan is er even een break om wat drinken en hapjes te pakken. Het laatste gedeelte zal interactief zijn waarbij naast de chat ook de aanwezigen hun vragen en/of stellingen in beeld kunnen inbrengen. Een gespreksleider zal het interactieve discussiegedeelte modereren.

Ook op de maandelijkse Virtuele Vrijdenkersmeeting heb je de kans om je kennis te vergroten op een prettige en ongedwongen manier. Na de lezing is er voldoende ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen en over het onderwerp te discussiëren en je blik te verruimen. Iedereen is welkom om virtueel aanwezig te zijn. Als je zondagmiddag 14 februari ’21 om 14:00 uur wilt deelnemen vragen we je om je aan te melden via de volgende link: Aanmelden voor de Virtuele Vrijdenkers Meeting

We zouden het fijn vinden als je bij je inschrijving aangeeft welke financiële bijdrage je bereid bent te doneren voor de Virtuele Vrijdenkers Meeting.
De dag voor de Virtuele Vrijdenkers Meeting ontvang je een link in je e-mailbox waarmee je toegang krijgt.

Noteer ook al vast de komende zondagmiddagen voor 2021:
14 maart, 11 april, 16 mei (i.v.m. meivakantie), 13 juni, 11 juli 2021.

Please follow and like us: