De Atheïstisch Seculiere Partij staat voor politiek waarbij de kerk écht van de staat is gescheiden! Om deze boodschap te verspreiden is alle hulp welkom. Want het is natuurlijk vreemd dat confessionele partijen nog altijd een zeer grote invloed hebben op de Nederlandse politiek, ondanks de steeds verder toenemende ontkerkelijking. Om het atheïstische geluid verder te verspreiden hebben we dan ook leden nodig. Mensen die kritisch nadenken, logisch kunnen redeneren en die wetenschap vertrouwen boven de onderbuikgevoelens van populisten. En als u tot hier bent gekomen; wij zijn op zoek naar mensen zoals u! Door lid te worden van de ASP draagt u bij aan een Nederland dat met recht seculier genoemd kan worden. En: het is ook nog eens heel eenvoudig! Om het lidmaatschap van onze partij voor iedereen mogelijk te maken hanteren wij een bijzonder laag basistarief, namelijk €10,-. Dus voor de prijs van een pizza margherita bij uw plaatselijke Italiaanse restaurant bent u een heel jaar lid van de ASP! De meeste politiek partijen hanteren een hoger bedrag als basistarief en natuurlijk zouden wij het ook erg waarderen als u besluit om iets meer over te maken. Waarom? Gewoon, omdat u net als ons ook gelooft dat we in Nederland terug moeten naar logisch nadenken. Dat we in Nederland weer mogen vertrouwen in experts en specialisten. Dat de politiek het vertrouwen pas écht kan winnen door te kijken naar de feiten, in plaats van te luisteren naar een onderbuikgevoel. En omdat u gelooft dat iedereen de kans verdient om vrijelijk zijn stem te laten horen, terwijl u weet dat nog niet iedereen die kans krijgt. Bij de ASP geloven we niet in god, wij geloven in mensen. En net als u, bieden wij die graag een kans.

Als lid krijgt u de mogelijkheid om mee te denken en mee te beslissen over hoe we Nederland een écht seculier land kunnen maken. U maakt daarmee deel uit van een steeds groter wordende groep Nederlanders die niets tegen individuele gelovigen heeft, maar die wel een probleem hebben met de uitzonderingspositie van religie. U maakt deel uit van een groep Nederlanders die logica, redelijkheid, fatsoen en menselijkheid terug brengt in het steeds erger verhardende maatschappelijke debat. U kunt lid worden door:

  • De gewenste gegevens hieronder invullen.

Zoals gezegd, wij hanteren een laag basistarief voor ons jaarlijkse lidmaatschap. U stelt dat zelf vast door te kiezen voor een bedrag tussen de 10-100 Euro. Wanneer u meer wilt betalen wordt het bedrag boven de 100 Euro als eenmalige bijdrage beschouwd.

Inschrijf formulier

Om lid te kunnen worden van de Atheïstisch Seculiere Partij ontvangen we graag de volgende gegevens:

aanschrijfwijze

Contributie Jaarlijks (Min. €10,-)(vereist)

Nieuwsbrief(vereist)

Lidmaatschapformulier
Wilt u ook een exemplaar voor uw eigen administratie? Ook dat is mogelijk:

  1. Download het formulier om lid te worden van de Atheïstisch Seculiere Partij.
  2. U vult het formulier in.
  3. U ondertekent het formulier.
  4. U scant het formulier en stuurt dit per e-mail naar: info@asp-politiek.nl

U kunt zelf direct uw contributie overmaken aan:
SNS Bank – Rekeningnummer: 787 805 548
IBAN nummer: NL59 SNSB 0787 8055 48
t.n.v. Atheïstische Seculiere Partij te Deventer NL.

De ASP is een partij die (online) privacy hoog in het vaandel en in het partijprogramma heeft staan. U mag dan ook van ons verwachten dat wij vertrouwelijk en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) met uw gegevens om zullen gaan.

Wij zien uw deelname aan het écht seculier maken van Nederland graag tegemoet!