Houd het geloof erbuiten!

Maandelijks op de tweede donderdagavond van de maand organiseren De Vrije Gedachte en de ASP (Atheïstisch Seculiere Partij) de vrijdenkersmeeting Tafel van de Rede Deventer. Op de Vrijdenkersborrel/Tafel van de Rede van donderdagavond 12 april blikken we terug op:

Houd het geloof erbuiten!

Op 21 maart deed de ASP mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Deventer. De drijvende krachten achter de campagne en verkiezingsdeelname blikken daarom tijdens de komende Tafel van de Rede terug op deze periode. Ook richten we ons vizier op de toekomst en bespreken we hoe we onze partij in en na 2018 verder kunnen ontwikkelen om een serieuze speler te worden op het politieke toneel. Is de ASP de frisse wind die de sociaal-democratische en seculiere politiek in Nederland nieuw leven inblaast?

Voor iedereen die op ons heeft gestemd of in onze partij geïnteresseerd is, is dit een unieke gelegenheid om ons beter te leren kennen en mee te denken!

U bent daarom van harte welkom op donderdag 12 april om 20:00 in de Fermerie in Deventer voor de maandelijkse vrijdenkersborrel Tafel van de Rede. Tot dan!

Kom naar Vrijdenkersborrel/Tafel van de Rede op donderdagavond 12 april 2018 om acht uur in de Fermerie te Deventer. Vrijdenkers, sceptici, humanisten, godsvrije en atheïstische mensen en anderen (uit Oost-Nederland) ontmoeten elkaar elke tweede donderdagavond van de maand onder het genot van een drankje in De Fermerie te Deventer om te discussiëren over actuele onderwerpen. We beginnen om 20:00 uur en zullen rond 22:00 uur de discussie afronden. De drankjes zijn voor eigen rekening. We staan open voor een bijdrage in de kosten voor het organiseren van de maandelijkse Vrijdenkersborrel Deventer.

Vrijdenkersborrel/Tafel van de Rede Deventer | Donderdagavond 12 april 2018 | 20:00 uur
De Fermerie – Muggeplein 9 – 7411 NW Deventer
Geef je op door een e-mailtje te sturen naar:
deventer@devrijegedachte.nl of deventer@asp-politiek.nl

De Vrijdenkersborrel/Tafel van de Rede Deventer is
elke tweede donderdagavond van de maand
De volgende zijn 10 mei, 14 juni en 12 juli 2018.

Please follow and like us: