De Vrijdenkersmeetings November & December zijn gecanceld!

De maandelijkse Vrijdenkersmeeting de Tafel van de Rede Deventer volgt de coronaregels. We maken maandelijks gebruik maken van een zaal in de Fermerie Deventer. Aangezien de Fermerie als horecagelegenheid zijn deuren volgens de laatste coronamaatregelen van 13 oktober 2020 heeft moeten sluiten kan de Tafel van de Rede donderdagavond 12 november 2020 niet doorgaan.

Gezien de onduidelijke verwachtingen voor de rest van het jaar hebben we als organisatiegroep besloten om de Vrijdenkersmeeting van 10 december 2020 ook af te gelasten.

We gaan ons beraden op welke andere wijze we de draad in januari 2021 weer oppakken. We denken hierbij aan digitale streamingsinvullingen. We willen ons motto –dat iedereen zich met onafhankelijk verlichtende en vrijzinnige kennis moet kunnen verrijken– overeind houden. In de nieuw te ontwikkelende E-Vrijdenkersmeeting willen we dezelfde prettige en ongedwongen sfeer om over actuele onderwerpen met elkaar van gedachte te wisselen en te discussiëren blijven invullen opdat iedereen zijn blik kan blijven verruimen.

Wanneer je als regelmatige bezoeker/deelnemer aan de Vrijdenkersmeeting de Tafel van de Rede Deventer mee wilt denken/helpen aan de nieuwe invulling kun je reageren op ons e-mailadres: vrijdenkersmeeting.deventer@asp-politiek.nl

Blijf gezond dan zien we elkaar in januari 2021 weer op de E-Vrijdenkersmeeting.

Met vriendelijke groet,
Max Waterman en Hans de Vries

Please follow and like us: