Atheïstische Borrel Utrecht – Seculiere politiek

Maandelijks op de derde maandagavond van de maand organiseert de ASP (Atheïstisch Seculiere Partij) Utrecht i.s.m. De Vrije Gedachte de Atheïstische Borrel. We beginnen aanstaande maandagavond 15 januari 2018 met Frans van Dongen van de ASP over:

Seculiere politiek

U wordt uitgenodigd om maandagavond 15 januari 2018 naar Café Walden (Domplein 16, Utrecht) te komen. Onder het genot van een drankje en een hapje zal het thema: Seculiere politiek in Nederland met name in Utrecht worden besproken.
Frans van Dongen van de ASP zal een lezing houden over de zestig (!) Religiante Wetten en ingaan op negen religiante gemeentelijke wetten. Wist U bijvoorbeeld dat christenen minder belasting hoeven te betalen dan atheïsten?

We maken er een maandelijks atheïstisch feestje van voor vrijdenkers, sceptici, humanisten, godsvrije en atheïstische mensen en anderen. Elke derde maandagavond ontmoeten kunt u aansluiten en meediscussiëren. We beginnen om 20:00 uur en zullen rond 22:00 uur de discussie afronden. De drankjes zijn voor eigen rekening. We staan open voor een bijdrage in de kosten voor het organiseren van de maandelijkse Atheïstische Borrel Utrecht.

Atheïstische Borrel | Maandagavond 15 januari 2018 | 20:00 uur
Café Walden – Domplein 16 – 3512 JD Utrecht)

De volgende Atheïstische Borrel Utrecht is 19 februari 2018.

Voor meer informatie: utrecht@asp-politiek.nl

Please follow and like us: