Houd het geloof erbuiten – Atheïstische Borrel Utrecht

Maandelijks op de derde maandagavond van de maand organiseert de ASP (Atheïstisch Seculiere Partij) Utrecht i.s.m. De Vrije Gedachte de Atheïstische Borrel. Aanstaande maandagavond 19 februari 2018 spreekt Hans de Vries voorzitter van de ASP over:

Houd het geloof erbuiten

De ASP (Atheïstisch Seculiere Partij) streeft een seculiere politieke koers na. Om dit te verduidelijken zal Hans de Vries ingaan op de uitgangspunten van de ASP. Het motto van de ASP is ‘Houd het geloof buiten de politiek’. Dit betekent dat de samenleving religieus neutraal is. De volledige scheiding van staat en religie zorgt ervoor dat er geen verschillen, uitzondering of privileges tussen gelovigen en seculieren kunnen bestaan. De scholen geven onderwijs over religies en levensbeschouwingen en niet vanuit een geloofsdogma. De wetten en de rechtspraak gaan uit van het gelijkheidsprincipe die voor iedereen geldt. Wilt u zicht krijgen op een politiek seculier perspectief kom dan maandagavond 19 februari 2018 naar Café Walden (Domplein 16 – Utrecht). Onder het genot van een drankje en een hapje (voor eigen rekening) zal er na de inleiding gediscussieerd worden over de mogelijkheden van seculiere politiek in Nederland.
We maken er een maandelijks atheïstisch feestje van voor vrijdenkers, sceptici, humanisten, godsvrije en atheïstische mensen en anderen. Elke derde maandagavond ontmoeten wij elkaar, anderen zijn welkom en kunnen zich aansluiten en meediscussiëren. We beginnen om 20:00 uur en zullen rond 22:00 uur de discussie afronden. De drankjes zijn voor eigen rekening. We staan open voor een bijdrage in de kosten voor het organiseren van de maandelijkse Atheïstische Borrel Utrecht.

Atheïstische Borrel | Maandagavond 19 februari 2018 | 20:00 uur
Café Walden – Domplein 16 – 3512 JD Utrecht)

De volgende Atheïstische Borrel Utrecht is 19 maart 2018.

Voor meer informatie: utrecht@asp-politiek.nl

%d bloggers liken dit: